onsdag 7. september 2016

Når ting blir satt på hodet

Jeg skrur tiden litt tilbake denne vakre septemberkvelden, her hvor jeg sitter i senga på St.Olavs Hospital i Trondheim, og sier August: 
En herlig sommerferie går mot slutten. Jeg har hatt fine dager på torpet vårt i Sveige, jeg har hatt en varm og deilig uke på Karpathos, jeg har kosa meg med familie og gode venner...ferien har ikke vært lang, men nok til at jeg gleder meg til å komme hjem til jobb, martna i by´n, messetid og høstny butikk.

Slik skulle det ikke bli...
Jeg skrur tiden tilbake igjen - onsdag nøyaktig fire uker siden i dag - jeg er på tur på jobb - livet blir satt på hodet - beskjeden er klar - Kreft.

Fem bokstaver - et sterkt ord snur livet ditt på hodet, du går inn i et vakum ...en utenfordegsjelvopplevelse...
Siden den augustdagen har det vært mange tanker som har rast i ellevill fart rundt i hode og kropp. Det har vært tøffe dager og søvnløse netter. Det har vært mye fysiske smerter og mange tårer.

Mange synes sikkert det er dumt å dele dette med dere...vil dere følge meg på ferden videre er dere velkommen :) 
og selvfølgelig skal det knipses noen flotte bilder av både klær og butikk ;)

følg meg gjerne også på Instagram : ruthmathildeaas 

Klem Ruth


ps antrekket som skulle publiseres samme dag er fra 
Karen by Simonsen og Gustav...mine favoritter ;)

10 kommentarer:

Unknown sa...

Har tenkt masse på deg Ruth siden Tove fortalte det.. skal tenke på deg å. Dette skal gå bra, med forskning er det kommet langt.
Stor klem fra Unni og Erling Steen

Anonym sa...

Tøft at du våger å dele dette med andre. Krysser fingrene for at det går bra, og at veien til å bli kreftfri blir kortest mulig. Klem

Kristin H sa...

Del det du vil; folk kan la vær å lese hvis det plager dem.
Har selv avsluttet en 8 mnd lang behandling sist fredag og deling har vært en del av min måte å bevare forstanden oppi det hele.

Unknown sa...

Har tenkt masse på deg Ruth siden Tove fortalte det.. skal tenke på deg å. Dette skal gå bra, med forskning er det kommet langt.
Stor klem fra Unni og Erling Steen

Anonym sa...

Har kommet meg gjennom tre sorter kreft, så jeg vet at det kan bli mange tårer.Men det kommer nok dager med glede også.vil gjerne følge med på det du skriver ja!mona s

vanessita sa...

❤️

Anonym sa...

Du er en flott dame Ruth, både utseendemessig og som menneske. Jeg tenker masse på deg, og føler med deg i den situasjonen du er i nå. Ønsker deg god bedring og en stoooor god klem!! fra Marianne T H

Siddis back home sa...

Masse lykke til!

Mathildes Verden sa...

Tusen tusen takk til dere gode fine:) Takk for at dere tar dere tid, takk for varme ord, gode tilbakemeldinger og varme klemmer ;) Alt legges rundt hjerterota.
Jeg kommer med noen innlegg etterhvert, men nå blir det helgaperm!!!
Klem til dere alle - Ruth M.

administrator sa...

Very brave of you to share with the world such a courageous journey!
I thank you for doing this.
Have courage dear Ruth.
Best wishes,
'nando