onsdag 11. april 2012

Hverdagsluksus for kroppen

Nydelig bodykrem, såpe og håndkrem med oliven oil og duft av anise patchouli. Finnes også med duft av lavendel. Flaskene er i glass og er lekre fremme på kjøkkenbenken eller på badet.

Såpestykke fra Marseille med palmoliven olje anbefales på det varmeste...og saltskrubben i glasskrukke, fra Tina Munkholm er et must nå når hud og kropp skal vekkes etter vinterdvalen.
Den er fantastisk og huden blir myk og deilig. Finnes i forskjellige dufter og akkurat nå er den på tilbud til kr.99,- Løp og kjøp en til deg selv,til din venninne og ta med en til din mor også i samme slengen...alle har godt av å få fjernet noen døde hudceller:)


Alltid like herlig å kunne ta seg tid til å legge seg i badekaret i et deilig skumbad...tid ja, det var det jeg ikke hadde, men skitt au disse flaskene fra Tokyomilk er så kule at da får de heller pynte opp på badet!

 Såpestykkene fra Tokyiomilk er også digg! gode,fine og en perfekt liten gave:) De koster 99,-

Håndkrem fra Tokyomilk...bare må ha den! kr.159,-


Disse populære såpene kommer fra Tina Munkholm. De er håndlaget og det finnes masse av ulike dufter og typer...alt etter smak og behov.
Kom innom og finn din favoritt! kr.49,- pr.stk

 Til slutt ikveld...puss puss så får du en suss,hver eneste tann med børste og vann...og selvføgelig Marvis tannkrem! Den er superdigg og veldig bra. Skal ikke si noe stygt om andre tannkremer...men fine er de ikke:))God natt og sov godt
nattaklem fra Mathilde

1 kommentar:

4 i Kiellandsgata sa...

Tusen takk for hyggelig handel hos dere i dag=) I morgen skal Passifloraen bli plantet i potte, og så skal den få hedersplassen i drivhuset=) Den kommer til å passe perfekt. Vi kommer igjen neste gang turen går til Steinkjer. Ha ei fortsatt fin helg. Vibeke=)