tirsdag 30. august 2011

Nye puter fra Jeanne d`Arc Living

Har vel aldri lagt skjul på at jeg har putedilla og at linputene fra Jeanne d`Arc Living er min favoritt! De har en fantastisk god kvalitet som bare blir bedre og finere etter bruk. Putene kommer med en god og deilig dun-innerpute, og kr.590,- er jo en myk behagelig pris:)
Idag har vi fått inn maaange , så nå er det bare fylle sofaen med myke puter, tenne lys og kose seg inne på mørke høstkvelder:)Og når  putekrigen er over har vi ennå mer å glede oss til for i midten av oktober kommer en ny og inspirerende bok fra 
Jeanne d`Arc living, om du ønsker kan den forhåndsbestilles her på bloggen, på mail: ruth@mathildeverden.no eller sms 971 66 008

Bilder fra bokenJeg har nettopp kjøpt et torp i Åre i Sverige, som jeg overtar om en måned. Jeg gleder meg villt og jeg skal hente masse inspirasjon og tips fra Lonnie og Vivian og den nye boken deres.

Boken Vintage by Nina kommer også nå i høst så her er det mye å glede seg til!!! Den kan også forhåndsbestilles og vi sender gjerne:)

Torpet... Ha en fortsatt deilig uke:)

Konkurranse!!
Legg deg til som følger av bloggen vår, skriv en kommentar på innlegget og bli med i trekning av en linpute fra Jeanne d`Arc living. Vi trekker den heldige vinner torsdag 8.sept. Husk navn og mailadresse!

7 kommentarer:

Merete Johansen sa...

Har lagt meg til som følger av deres flotte blogg, og ønsker å være med i konkurransen om denne nyyyyyyyyyyyyyydelige puten:)))))))))

Mvh Merete Johansen
merete1974@hotmail.com

Monica sa...

har fulgt bloggen lenge, og er gjerne med i kampen om en flott pute til lune kvelder i favorittstolen i høstkvelden.

Mvh
Monica Nilsen
vikingdottir@hotmail.com

elisa sa...

Hei og takk for all inspirasjon,
glede for både øye og sjel! Dåkk e dyktig!!
Jeg har meldt meg på:-).

Elisabeth.Tronstad@nte.no

hilde sa...

Tror uansett at jeg må ha minst 1, så hvis jeg ikke vinner må jeg vel bare kjøpe....... :-)

hilorgen@online.no

Elisabeth sa...

Jeg har fulgt dere i laaaang tid. Alltid like hyggelig å besøke dere når jeg er en tur på Steinkjer. Har mange puter fra deres butikk, blandt annet en linpute, som faktisk blir finere ved vask. (det trodde jeg ikke var mulig). Ønsker meg flere linputer så krysser fingre og tær for at jeg vinner:-)

Kommer vel innom en tur før jul for å shoppe julegaver og litt til meg selv.

Mvh
Elisabethsved@hotmail.com

HildeR sa...

En glede å følge bloggen, jeg er med!
mari_gull(at)yahoo.no

Mathildes Verden sa...

Hei og takk for hyggelige kommentarer fra dere alle:)
Vinneren er trukket , og den heldige ble HildeR!!
Gratulerer til deg Hilde! En pute fra Jeanne d'arc Living ligger og venter på deg:)