torsdag 5. mai 2011

Glade maidager

Solen skinner og vi gleder oss over deilige maidager i butikken.

Unn Merethe nyter solen utafor butikken i min favorittstol som kommer fra Bloomingville. Jeg håper på å få tilbringe noen deilige kveldsstunder på terrassen i denne... Noe nytt noe gammelt noe til pynt og noe til nytte...vi har det aller meste til å gjøre hagen og uterommet til en drømmende opplevelse og nytelse for kropp og sjel....kom å lå deg friste og vi hjelper deg med innredningen og de riktige valgene....


Det er mai og vi kan vifte med tærne i lette sko og sandaler.
Vi har nettopp fått flere nye lekre modeller...høy eller lav...
disse er kjempekule til både trange jeans og shorts 

Denne i blå er med kile-hæl er en av mine favoritter og den passer til alt!!! At de fleste sandalene koster bare 599,- er heller ikke dumt...da kan man jo kjøpe flere par:))

Superkul!

Cognac farget i sko vesker og belter er viktige motedetaljer. Denne er perfekt til sommerkjolen, shorts, jeans og alt annet... 

Kanskje til kjolen til sommerens selskap??

Kloggene fra A.Nordin er et must ! ja du må bare ha de !
Vi har nettopp fått inn sommerfargene:)


Ha deilige maidager!
                                       klem Mathilde

3 kommentarer:

vår lille verden sa...

Så mye fint!Det ser bare superkoselig ut hos deg:)go klem

Anonym sa...

Fine bilder, og masse kjekk inspirasjon! Dere er gode! Gleder meg til å se bilder fra innredningsprosjektet deres, hjemme hos en kunde!

Anne

Mathildes Verden sa...

Takk for det! Vi synes også vi har det veldig koselig i og utafor butikken, og det gjør til at vi trives veldig godt på jobb og tilbringer mange timer her...og det gjør kundene våre også!..Det er kjekt å kunne glede og inspirere:)

Klem Mathilde:)